Handla på ICA med frunken

Kommunen har placerat ut ladd-stolpe på Norra Fäladen i Lund. Den har 2 ladd-styrkor 3.5 och 22 kW vilket har stor skillnad om man kommer någonstans överhuvudtaget. Första timmen är avgiftsfri med P-skiva. Så man kan få 3.5 kW/h eller 22 kW/h gratis från kommunen. Min bil laddar bara 11 kW så max jag kan erhålla är med växelström till Vitnos 11 kW/h.

IMG_2776

e-Niro och e-Golf har tävlat om platserna varje vecka. Så varannan gång jag handlat så har jag haft möjlighet att ladda. Lite knapert med ladd-platser för framtida ökning av elbilar. Lunds kommun får steppa upp ett steg och öka platserna. De kan ta betalt men antal platser blir viktigt framöver!

Eftersom Vitnos laddar bak så blir det ”frunken” som jag lastar in handlingskassarna i. Det får lätt plats 4-5 kassar så det blir bara i undantagsfall som jag placerar en påse bak i bilen.

Tyvärr är frunken lite känslig så om man slänger igen den lite okontrollerat och med tryck bara på en sida så riskerar man att böjaframhuven. Så man får sätta ner sista kassen hemma och placera båda händerna på var sin sida om mitten och stänga lugnt och långsamt!

[Gilla] och [Dela] så fler kan ta del av vår info!

TJT värvningsprogram

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: