Tesla Johansson igång

Nu går vi igång med att dokumentera livet som Tesla ägare. Inte som tidigare utan bara nytt och utvecklande. Första intrycken som ny ägare av en tesla är mycket bra. Snyggt och ofantligt med plats. Skärmarna på vår model S är tydliga och lättförståeliga. Gaspedalen ger ett direkt grepp om vägbanan och man känner axet direkt vilket inte mina tidigare bilar gjort precis.

Min Tesla är en vit 2014 års model av typen S med 85 kWh batteripack. Jag är 3:e ägare av bilen som rullat både på Götet och i Studentstaden Uppsala innan den hamnade i ett annan lärosäte staden Lund, Skåne.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: