Gratis Superladdning vid köp av ny Tesla!

Skall du köpa en ny Tesla så använd denna länk så får du 1500 km supercharge-laddning på Teslas laddstationer. Det kostar inget extra utan ger dig lite gratis mil på vägen:

Köp av ny Tesla (Hjälp av teslajohansssons.tips)

Som ni säkert vet så introducerade Tesla tidigt möjligheten till att ta hjälp av sociala medier och av värvning för att sälja sina bilar istället för att betala reklampengar. Tesla är det enda bilbolaget i världen som inte marknadsför sig igenom reklam i tidningar, radio eller television.

Under årens lopp så har bidragen till de som lyckats med att få tillstånd en försäljning varierat. I början fick värvningspersonen en andel i en ny bil och efter ett antal värvningar så fick personen just detta. Detta var tidigt under Teslas utveckling då bara model S och X fanns att köpa och idag se leder en värvning ”bara” till en lott i ett lotteri. Där man också kan vinna en bil men eftersom Tesla just nu säljer 500 000 bilar på ett år så är möjligheten väldigt liten för en vinst!

Anledningen till att jag idag skriver detta inlägg är att jag precis fått in en person som heter ”Magnus” som beställare av en ny bil. Min chef som heter Magnus och jag har diskuterat Tesla kontra Porsche då han på sommaren glider omkring med detta fartmonster…

Vi var båda uppe i Finland och provkörde Tesla på sjöisen men han blev inte frälst!

Film från resan Tesla Winter Experience i Kemi, Finland

Så frågan är om Magnus ändå har gett vika och håller på att byta bort sin Porsche och satsar på en Tesla. Nu går det inte att se vem som har beställt mer än förnamnet.Hoppas dock på att det är chefen!

Magnus beställde ny Tesla den 22:e february 2021. Vilken Magnus?

Hur gör du då om du skall beställa en ny Tesla? Jo all beställning av ny bil sker bara på nätet och det har ingen betydelse om det är en företagsbil, din tjänstebil, leasing via Tesla eller privat. Länken nedan går att använda för alla alternativen.

Jag trodde själv att du var tvungen att släpa dig iväg till Tesla för förhandling och diskusion av innehåll. Visst det går bra men när det blir dax att beställa får man åka hem, sätta sig vid köksbordet och mata in sin beställning själv!

Lite instruktioner om de val som finns vid beställning:

HUR GÅR JAG TILLVÄGA FÖR ATT KÖPA EN TESLABIL?

INSTRUKTIONER FÖR ALLMÄNNA VAL AV ELBIL


[Gilla] och [Dela] så fler kan ta del av vår info!

TJT värvningsprogram

Köp ny Tesla och kör 150 mil gratis med hjälp av värvningskod:
https://www.tesla.com/sv_SE/referral/mikael58514

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: