Har amerika röstat för el och emot fossilt?

Donald Trumph satsade mycket av sin energi på inhemska arbeten inkluderat olja, gruvor och traditionella fordonsindustrin.Detta var en av anledningarna att han återigen fick nära hälften av rösterna i USA. Resten av världen har svårt att förstå hur han kunde bli vald med tanke på det oförutsatta beteende i hans personlighet.

Det är skönt att det är över, och hoppas att det kan bli bättre samarbete mellan USA och övriga delen av världen.

Tittar man på Tesla så har de gynnats av en rabatt i USA på 7500 dollars avdrag på priset för alla bilar som säljer färre än 200 000 bilar (Små och nya bilmärken). Detta försvann alltså när både Chevrolet Bolt och Tesla model 3 passerade den gränsen för 2 år sedan. Trots detta så har Tesla en markant andel av amerikanska elbilsmarknaden.

Nu tror många att Joe Biden skall kunna bli delaktiga i våran stora förändring från fossila bränslen till renare batteritekniker och/eller vätgasfordon som bara släpper ut vatten. Vätgasbilarna har kommit men jag måste lyfta ett varningens finger och titta på de fossila gasbilar som vi har haft på svenska marknaderna som kom och nu är på väg att försvinna. Inga verkstäder vill hjälpa till att laga och hantera dessa trycksatta lösningar. Flera bekanta som jag har, har berättat skräckhistorier om hur lagningar blev väldigt dyra och tidsödande. Trots att de valt denna teknik för att de skulle kunna känna att de bidrog till en förbättrad bilkörning så slutade det med problem och mest vanlig bensinkörning oftast (hybrider).

Joe Biden är ett mycket bättre val av presedent!

Ett referat som jag noterat från Electrik:
”[Biden] arbetar för att starta ett nationellt arbete som syftar till att skapa de jobb vi behöver för att bygga modern, hållbar infrastruktur nu och leverera en rättvis framtid för ren energi.”

Trump avbröt alla internationella avtal om miljö, industri och transport. Hoppas att Biden nu kan återskapa och ytterligare förstärka denna typ av samarbete!

[Gilla] och [Dela] så fler kan ta del av vår info!

TJT värvningsprogram

Köp ny bil via referral-kod:
https://www.tesla.com/sv_SE/referral/mikael58514

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: