Vitnos utbytt av AVIS i 2 veckor

Igår så lämnade jag in Vitnos på service trots att Tesla Malmö inte fått de beställda reservdelarna. De kom fram till att bilen stod bättre där än här hemma.

Jag tog tillfället att glida in hos Tobias i Oxie för att göra lite sista veckan jobb på plats. Fortsatte sedan hem för att både lämna och hämta lite prylar till stugan. Bl.a. lämna en 55″ Philips TV som Pernilla skall ha i nya boendet.

AVIS hyrde ut en Tesla modell S metallgrå 75D från 2018. Det kommer bli en lugnare och behagligare bil att använda istället för en Vitnos utan MCU. En dator som gör det mesta på bilen. Som man vill skall fungera!

Nu skall det bli byte från 3G till 4G LTE. Det skall bli spännande att se om det för övrigt dyker upp något snabbare och nytt på MCU1 som skall bli min. Argumenterade för att byta till MCU3 eftersom jag läst att det skall dyka upp erbjudanden framöver för en uppdatering. Tyvärr så har inte detta erbjudande kommit till Europa ännu så det blir inget om inte det dyker upp något nu under dessa veckor!

Bilens reservdelar beställdes för 2 veckor sedan den 24 juni och nu nalkas reservdelarna ungefär en månad senare. För lång tid kan man tycka att byta något som är en svag punkt på bilarna och som bör ligga på lager.

111

[Gilla] och [Dela] så fler kan ta del av vår info!

TJT värvningsprogram

Köp ny bil via referral-kod:
https://www.tesla.com/sv_SE/referral/mikael58514

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: