Förhandlingar om MCU-byte

Tesla förhandlar inte med försäkringsbolagen i Sverige och jag antar inte någon annan stans i världen. Eftersom jag registrerade ett ärende hos Trygg-Hansa så kunde jag meddela Tesla service att det var de som skulle betala. Men ack så fungerar det inte. Istället fick jag en prisuppgift som jag kommer få bekräfta innan reparationen och naturligtvis så måste jag då kontakta Trygg-Hansa för godkännande.

Tesla vill inte ha direktkontakt med försäkringsbolagen. Jag antar att det beror på de förhandlingar och låga priser som de då riskerar att få in.

 

MCU byte 2020-06-24

Tesla har beställt prylarna så de skall vara på plats nästa måndag. Har dock fått indikationer på att leveranstiden på dessa MCU1 kan vara upp till ett halvår. Får hoppas att så inte är fallet.

Trygg-Hansa har givit mig en omedelbar respons där de betalar det mesta och 75% av hyrbil om så kommer att krävas.

Nu när man tycker tekniken är rolig så önskade jag erhålla den gamla MCU:n eftersom den nu är betald och min egendom. Men ack det ville inte service. Istället skulle de skicka denna på återvinning i Holland och få 8000 SEK betald. Bra tänkte jag om jag då kunde få 8000 kr.

Det slutade med att service meddelade mig att det fick vi ta på plats senare!

Nu rullar Vitnos utan blinkers där vi få ta hjälp av nödblinkers vid svängar. Vi rullar dock minimalt i det soliga vädret!

 

[Gilla] och [Dela] så fler kan ta del av vår info!

TJT värvningsprogram

Köp ny bil via referral-kod:
https://www.tesla.com/sv_SE/referral/mikael58514

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: