Service på tisdag

Bokade in ett besök på Tesla i Malmö nu på fredag. Det var ett halvår sedan som jag fick hjälp med att byta parkeringsbromsarna bak på garantin. Vid det tillfället så ringde Tesla tillbaka och bokade om tiden till dagen efter pga att det var så allvarligt som det också var. Bilen gick ibland inte framåt eller bakåt vid start pga att bromsarna låst sig.

Denna bokning gjorde jag för någon vecka sedan och det består av 3 kontroller hade jag tänkt om inte Tesla själva har något som skall fixas. Vilket de oftast hjälper till med när bilen ändå är på plats. Förra gången bytte de dräneringspluggar till bagageluckan tex.

Fronten gav ifrån sig väldigt mycket fel då bilen tyckte att jag inte stängt ordentligt. Det gick att lösa enkelt efter att ha försökt stänga ett flertal gånger.

Vänster dörr bak knakar. Något som jag känner igen från mina tidigare fossila bilar. De får smörja eller byta bussning.

Avslutningsvis så vill jag att de skall få bort däcktryckgivarfelet. Hade bilen inne hos Rosbergs däck och de konstaterade att givarna fungerar som de skall men bilen ger ändå fel.

Jag har inte förstått riktigt hur detta fungerar nu i senare versioner av programvaran. Innan fanns det ett val att synkronisera. Detta val finns inte kvar så jag antar att bilen nu klarar detta själv. Detta blir en fråga att ställa! Felet uppstod när jag bytte från sommar däck till vinter-däck så jag har haft detta fel ett tag.

Jag tycker bra om verkstaden i Malmö och har alltid fått väldigt bra hjälp!

 

[Gilla] och [Dela] så fler kan ta del av vår info!

TJT värvningsprogram

Köp ny bil via referral-kod:
https://www.tesla.com/sv_SE/referral/mikael58514

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: