Hur nyttjar man Teslas app bäst!

Teslas mobilapp är något som vi nyttjar väldigt mycket! Varje morgon värmer man upp bilen i förväg. Efter en viss tid så lär sig bilen detta och den blir varm och go automatiskt. Styrning av hur mycket man skall ladda och hur mycket är lätt på appen och nyttjas också hela tiden. Vi har en Apple Iphone och det är den appen som jag demonstrerar här. Motsvarande Android finns också och bör ha liknande funktioner.

Eftersom jag är gammal orienterare så nyttjar jag också kartdelen en del. Trevligt att syna var bilen befinner sig och hur den kör fram med barnen. (Följer bilen och inte barnen?!?)

Numera bokar jag också service på appen. Eftersom jag har så nära till Malmöverkstaden så passar jag på att köra in och kontrollera sådan som jag önskar få klarhet i. Om det är kris så ringer de tillbaka omedelbart för att tidigarelägga bokningen. Detta hände då jag hade problem med bromsarna bak som kunde låsa sig. Det flyttade in bokningen till dagen efter och fixade detta på garantin. Fick annars en tid 2 veckor framåt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Notera i detta bildspel att Vitnos är från 2014 och för nyare bilar så finns mer inställningar att inkludera i appen. Jag är väldigt nöjd med vad som finns med och det är betydligt fler saker idag än när jag köpte bilen för 1.5 år sedan. Tex flytta kartpositioner från google till bilen. Bättre värme i bilen om kallt ute (Defroster). Bokning direkt till Tesla från appen.

Nyttjade öppna bilen för en tid sedan när jag glömt kvar något i bilen och lämnat in bilnyckeln på däckverkstaden. Då kunde jag lätt öppna med appen direkt och hämta ut det jag behövde.

Man också från appen styra musiken. Då är skifta ljudet och val av låtar fram och tillbaka.

För det mesta så får jag kontakt med bilen. Men jag kan ibland råka ut för att det tar tid att få kontakt vilket innebär att jag får starta om appen några gånger innan jag kan starta ordentligt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Mycket bra app värt mycket i bilanvändandet!

 

[Gilla] och [Dela] så fler kan ta del av vår info!

TJT värvningsprogram

Köp ny bil via referral-kod:
https://www.tesla.com/sv_SE/referral/mikael58514

En kommentar på “Hur nyttjar man Teslas app bäst!

  1. Pingback: Teslas app och hemsida | teslajohanssons.tips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: