Fungerar Teslas värvningsprogram?

Tesla har som ni vet en princip av att alla bilägare bidrar med att sprida kunskap och intresse av biläggandet. Tesla satsar inga pengar på reklam på nätet ändå är det där som intresset och informationen är som störst.

Vi sprider information och vår egen glädje och detta sker hela tiden i vår vardag. Jag har själv låtit alla mina jobbkollegor fått provköra och pratar allt som ofta. Kanske lite för ofta om fördelar och nackdelar om Tesla.

Slogan: ”Teslas uppdrag är att påskynda världens övergång till hållbar energi.”

Alla bilägare med hel-el är del i denna förvandling från fossila bränslen över till laddbara batterier som framöver drivs av egna solceller och egen batterilagring…

I detta arbete så försöker vi alla Teslaägare att värva våra framtida bilägare. Tidigare så hade Tesla en väldigt fördelaktig 5-10% återbetalning för alla ägare som man kunde värva. Vilket innebar att det finns rätt många som har Tesla som rullar på våra vägar som till fullo blivit betalda av Tesla som en premie för värvning.

Tyvärr har skatteverket en väldigt snäv syn på denna typ av present. De önskar få ta del av kakan och kräver väldigt mycket i skatt.

IMG_3699

 

Notera Tesla appen som idag inte visar mycket. I mitt fall som har befintliga värvningar så finns det ännu inte mycket man kan se. Frågan är om de hinner med att fylla i eller vad som felar med registreringarna?

Tesla appen som visar på vad som händer och hur ställningen är rörande lotterier är numera en tom lista. Säkert pga. det finns inte en topplista som det fanns förr där de mesta värvarna också fick väldigt fina priser och var nämnda på topplistan.

Tesla har förövrigt varit väldigt diskreta med vinsterna och dess distribution. Av någon anledning så har de inte önskat visa upp dessa vinnare utan de har fått sina vinster utan ståhej!

Det nya värvningsprogrammet som startade i februari i år är nu bara ett lotteri som innebär att man har chans att vinna en ”Tesla model Y” varje månad och chans på att vinna en ”Tesla Roadster” model 2. Båda bilarna finns ännu inte på banan så de som lyckas vinna detta lotteri kommer få vänta ett bra tag till innan en leverans.

Detta innebär att om Roadster kommer slutet 2020 så har Tesla redan då lottat ut 6-7 bilar och 10-15 Modell Y innan produktionen kommer igång i början av året…

Alla som anmäler en Teslaägare vid nyköp av sin bil erhåller just nu 1500 km fri laddning på Teslas superladdstationer. En liten men dock tillgänglig förmån som man får och kan nyttja som ny ägare av sin splitter nya Tesla.

Lycka till alla som är med på värvningslotteriet!

 

 

[Gilla] och [Dela] så fler kan ta del av vår info!

TJT värvningsprogram

Köp ny bil via referral-kod:
https://www.tesla.com/sv_SE/referral/mikael58514

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: