Snabbaste model S & X påväg 2020

Vitnos klarar med sina 375 hästkrafter 0-100 på 4.3 sekunder. Trots att detta är en bilmodel från 2012 så är det en aktningsvärd prestanda i tysthet. Under åren som gått så har Tesla erbjudit fantastiska ”Ludicrous Mode” med en kraft på nästan 800 hp som gjort samma sträcka på 2.3 sekunder.

Nu lanserar eller marknadsförs nästa superkraftpaket som kommer att finnas på Roadster, model S och X från nästa år, ”Plaid Mode”.

Mekaniskt kommer den största förändringen med Plaid i form av en extra elmotor, vilket utökar antalet till totalt tre, med två motorer för bakaxeln och en enda motor framtill. Andra ändringar inkluderar bredare hjul med Goodyear Eagle F1 Supersport RS-däck och utskjutna hjulbågar som passar, bytte aero i form av en stor vingklaff på bakluckan och eventuellt kol-keramiska bromsar. Interiören i Nürburgerringbilen är också ganska mycket avskalad för att spara vikt och liknar därmed liten likhet med produktionen Model S.
En sak som vi tycker är intressant är bristen på samtal från Tesla om dess förmåga att arbeta under ”maximal attack” eller att köra kontinuerligt under långa perioder. Tidigare recensioner har noterat att Model S har drabbats av prestandafall när den körs hårt under lång tid.
Jämförelsevis tycks Porsche Taycan inte drabbas av den typen av försämring på ett meningsfullt sätt, vilket framgår av att hantera upprepade varv i Nurburgring, liksom dess 24-timmars uthållighetskörning runt Nardo.
Slutligen, den andra stora förändringen vi för närvarande känner till på denna Plaid-spec Model S, kommer det att markera återvändandet av de bakåtvända hoppstolarna. Musk hävdar att dessa nya stolar kommer att kunna rymma större passagerare.

Model 3 och Y kommer inte att erbjudas denna nya konfigurering med större motorer och bättre kraftpaket.

 

[Gilla] och [Dela] så fler kan ta del av vår info!

TJT värvningsprogram

Köp ny bil via referral-kod:
https://www.tesla.com/sv_SE/referral/mikael58514

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: