Pengar in på Tesla aktier via optioner

Som ni vet och som jag skrivit förut så har Teslas aktier fallit under lång tid. Från i höstas så har aktierna halverats och priset på en aktie var ner på 180 Euro i påskas. Nu har den hämtat sig lite och på denna skärmdump då låg priset på 234 Euro. (30% ökning) Själv så köpte jag aktier vid 184 SEK och sålde vid 209 SEK. Det blev några %.

Lite bättre ökning än de 0.1% som man har på banken.

Det jag tänkte skriva om idag är dock optioner. Sälj och köpoptioner.

Under en tid så har jag sökt mig in i optionsvärlden och kommit fram till lite företag som sysslar med detta. Favoriten just nu är 24option.com. De har varit väldigt hjälpsamma och återkommit till mig på ett regelbundet sätt. De lever på att folk satsar sina pengar och att de vinner lite pengar. Så de vill verkligen att man satsar rätt. I mitt fall så har jag just nu Mr Zvi som min hjälp. Han sitter på Cypern tillsammans med 5000 andra som i ett öppet landskap ringer runt till sina vardera 64 kunder.

De är extremt sugna på att man uppdaterar sina 2500 SEK till 50000 SEK (= professionella versionen) för då har man mer marginaler på kontot. Jag har börjat lite och satsat 10000 SEK just nu och med en vinst på några procent. Jag tänkte lära mig mer innan jag tar nästa steg in i denna chansvärld.

I dagarna så fick jag dock lite leksakspengar if orm av ett demokonto och en miljon kronor. Samtidigt fick jag lite utbildning och satsade 10% på huvudsakligen säljoptioner då Brittiska pundet som håller på att braka samman. I mitt fall så satsade jag bland annat på GBPJPY där jag satsade på en förlust.

Skärmavbild 2019-08-11 kl. 13.33.12

Alla websidor som skrivit om Forex visade på att denna kombo skulle falla drastiskt. Tipset jag fick var att köpa säljoptioner och när man fått en vinst direkt sälja och därefter köpa en ny säljoption.

Vet man att dyket kommer vara konstant så skulle man kunna behålla och vänta. Men eftersom penningoptioner i huvudsak går upp och ner så vill man ta hem vinsterna på förändringarna.

Slutresultatet på min satsning blev fantastisk och vinsten på min demo blev 35% vilket om detta varit på riktigt så hade jag (Då jag jobbade med verkliga förändringar) kunnat hämta hem 350 000 SEK på 24 timmar. Notera att jag nyttjade bara 100 000 SEK för erhålla vinsten. (= 350% vinst på satsat kapital)

Notera också och en varning då de flesta som handlar med optioner går i förlust. 85% närmare bestämt…

Jag har också nyttjat ”Olympus market” och ”Profitix” men båda dessa har varit väldigt tjatiga och inte följt upp mina handlingar. Lite förlust på båda platserna och väldigt svårt att få tillbaka mina pengar. Jobbar på det!

Avslutningsvis så vill jag promota Tesla aktier. Om man vill satsa pengar på aktier så är jag mycket säker på att när man börjar producera bilar i Shanghai och när man lanserar Teslas nya Pickup. Så kommer aktien att gå upp. Dock inte lika snabbt som mina valuta-säljoptioner…

[Gilla] och [Dela] så fler kan ta del av vår info!

TJT värvningsprogram

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: