Tesla aktier störtdyker

Är du intresserad av att handla med aktier. Då ligger Tesla bra till som kandidat. Priset på aktierna idag är samma som det var 2014.

Teslaaktiehistorik

Idag så låg aktien på 187 EUR och vid årsskiftet så låg värdet på 318 EUR. Ett tungt tapp under kort tid.

Mycket har hänt hos Tesla under året som gått men lite har imponerat på aktieanalytikerna. Ny bilmodell Y och självkörande bilar har inte räckt. Nu kommer en dämpad period under ett halvår då det inte finns planer på något nytt som skall presenteras. (Man vet dock aldrig med Elon Musk)

Tesla har varit extremt uppblåst med värde i paritet med BMW och andra stora och gamla bilmärken.

Tesla fortsätter att satsa sina pengar på sin produktion, på köp av ny batteriteknik hos Maxwell, på ny produktion i Kina och sina Solceller med batterilagring. Det gäller att få ekonomin att klara denna mellanperiod innan modell Y börjar ge inkomster, innan Semi-lastbilen börjar produceras och ge inkomster och vi börjar öka försäljningen av företagsbilar genom volymförsäljning av modell 3 i Europa. En kontinent som inte har kommit igång som det har skett i USA. Framförallt då på väst- och ost-kusten.

Jag passade på att köpa aktier idag för priset 187 EUR.

Min tanke är att aktien kommer att falla vidare under nästa halvår innan det går upp igen. Frågan är bara när man skall hoppa på tåget… Så jag tror att de satsningar som sker just nu kommer att ge en bra utveckling av aktien då de olika delarna börjar falla på plats.

Konkurs kommer inte ske utan det som skulle kunna ske är att bolaget tvingar sälja av delar för att få bilarna att fortsätta produceras. Så värdet på bolaget och spretigheten ger fördelen att man kan dela upp helheten i delar och på det sättet få in mycket kapital på kort tid.

 

[Gilla] och [Dela] så fler kan ta del av vår info!

TJT värvningsprogram

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: