TheCar.se erbjuder lyxig Taxi med X!

På Norra Fäladen i Lund så dök det upp en Tesla Model X som taxi. Plåtarna var gula så det var en riktig ”taxi” utan text på taket men när man läser på deras hemsida så är det en finare typ av bilservice där man kan betala en högre månadsavgift för att få tillgång till mycket taxiverksamhet regelbundet. Eller ett lägre belopp som ger mer vanlig taxi i fin bil.

”Ansökan om abonnemang kan ske via thecar.se och abonnenter kan boka resor med TheCar som sker efter den 15 mars 2018. Bokning sker via e-post till bokning@thecar.se eller per telefon 010-4577500. Längre fram kan bokning även ske via thecar.se.

För ytterligare information och frågor, vänligen kontakta:
Tord Rosenlund, vd TheCar – telefon 070-5730088

TheCars vision är att förenkla och förgylla människors tillvaro med en hållbar, trygg och mycket komfortabel bilresa till och från olika aktiviteter.”

Ovan är inklippt från deras hemsida. Är du sugen på att åka taxi i en Tesla model X så har du chansen hos thecar.se. De finns just nu bara i Stockholm och Malmö men kan breda ut sig till nya orter efterhand…

 

[Gilla] och [Dela] så fler kan ta del av denna info!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: