Krockkuddeuppblåsare och service

Tesla ringde och ville byta ut krockkuddeuppblåsaren. Så jag har bokat en service på fredag! Tillsammans med 10 miljoner andra bilar så var det nu dags för byte av min(a). Alla bilar med Takata-krockkuddesuppblåsare byts stegvis ut och nu var det Vitnos tur. Bytet planeras att ta bara några minuter så jag skall kunna vänta.

Passade nu också på att utöka servicen med vänster dörrlist som börjar krypa ut ur bilen på något sätt. Det verkar som det finns en hårdare och styvare inre gummilist som kommit fel och vikt sig. Eftersom listen påverkas varje gång någon öppnar dörren så behöver den fixas.

Kan vara lätt men kan också innebära att man får skruva ner dörren helt!

Listfel

 

Får se om Tesla kan fixa detta!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: