Nya fälgar på plats

2 dagar efter 15-april som är sista dagen för dubbdäck. Så kom mina nya fälgar från bythjul.se och hjulen blev installerade. Detta gav mig möjligheten till att få åka iväg under påsken. Trots att man inte brukar bli stoppad så ofta så var det fint att dubbarna kunde bytas mot sommardäck.

Återigen så kan man konstatera att mina sommardäck som jag fick i höstas tillsammans med bilen var riktiga bottennapp. Eftersom däcken bara rullat i några månader så tyckte jag att dessa skulle återanvändas. De var 20″ så jag beställde samma dimension igen på fälgarna.

Trycksensorerna var konstigt placerade och vinklade så dessa skadades när däcken rullades av. Så just nu sitter inga trycksensorer på. Vet inte riktigt om dessa behövs? De behövs inte men tyvärr varnar bilen för fel tryck i fortsättningen.

Min fundering är om jag skall lämna in däcken igen för att sätta på 4 fungerande däcktrycksensorer. 700 kr styck för nya men jag har 3 liggande som går att använda.

Jag kan med värme rekommendera www.bythjul.se som jag beställde från. De behövde leveranstid 6-10 dagar och när jag ringde och frågade om leverans så hade de full koll och kunde informera om tid och plats samt leverantör DHL. Mycket proffsigt! Ett väldigt stort utbud och det enda som jag gjorde var att mata in bilnumret. Vilket öppnade upp för mina möjliga fälgar och däck!

Mina tidigare fälgar med befintligt däck (245/40 ZR20 (99Y):

Vårstarten 2019 002

Min senaste uppdatering gjorde Filip på Rosbergs däck och Service på Traktorvägen 5 i Lund. Högsta betyg för flexibilitet och service! Ring 046-270 77 60 för hjälp! Han finns på www.rosbergsdack.se.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: