Fredriks modell 3 på måndag?

Efter lunch imorgon måndag så skall Fredrik få sin nya röda ”Tesla model 3”. Han blir en av de första Malmöborna som kommer få sin 3:a. Frågetecknet som kommer efter rubriken härrör till alla de problem som funnits gällande leveranserna av dessa nya bilar. Trafikverkets typgodkännande av bilen gav många utskick innan det var klart så alla de som blev drabbade blev också väldigt frustrerade och fick vänta. Nu när godkännandet är 2 veckor gammalt och nummerplåtarna ivägskickade.

Det skall bli spännande att hänga med till Tesla på utlämningen!

Model 3 from Tesla

Notera att den 18:e mars sö höjs priserna för model 3 med 3%. Efter att Tesla 3 veckor sedan sänkt priset med 8%. Rörigt!

Tesla ville stänga alla säljkontor i världen och ett 50-tal i USA.

Hyreskontrakten verkar ha kommit i vägen. Rykten säger att Tesla fick erfara att hyresvärdar inte alls har förståelse för deras snabba beslutsvägar, många lokaler har långa -ibland årslånga- uppsägningstider. Endast 10% av alla utställningslokaler kunde stängas omgående. Tesla skriver i sitt blogginlägg att 20% av lokalerna utvärderas fortfarande om de ska stänga eller inte, men företaget kommer stänga endast hälften så många lokaler som planerat.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: