Besök på verkstaden

Inget allvarligt! Behövde kolla upp varför inte dörrarna eller dörrhandtagen öppnar sig när man närmar sig bilen. Hade dock lite funderingar på sponsring och testkörning för Magnus.

”Öppnande av dörrarna har slutat att fungera. Fick nya batteri i höstas så detta borde inte orsaka problemet. Inställningar i bilen är att dörrarna skall öppna men inget händer. Kan detta vara en bugg i programvaran? JA, det tror jag eftersom jag också har startat-om vid tillfälle utan att något blivit bättre.”

Min fråga har egentligen utmynnat i 2 email som jag skickat från min tesla.com bil plats direkt till support. Trots att tanken varit att jag skulle få svar efter 24-48 timmar så har jag inte fått några svar alls. Min bil har varit knuten till service i Göteborg så jag antar att de fått mina frågor. Lite dåligt att de inte svarar eller på annat sätt opererar på frågorna. Nu fick Janny hjälpa mig att byta support till Malmö så förhoppningsvis skall det fungera bättre framöver. Janny tyckte dock att malmo_service@tesla.com skulle fungera bäst!!

Bästa svaret jag fick var att testa nyckel 2 hemma och se om den fungerar. Vilket jag nu gjort och felet kvarstår.

Nästa fråga var prylar och jackor som jag tänkt investera i till vinterresan! Detta saknar Malmö helt och hänvisar till tesla.com med USA som vald plats eller Köpenhamn och Danmark skulle också kunna fungera. Har kontrollerat dessa 2 platser och utbudet är lite snålt så där blir det inget!

Avslutade besöket med att fråga om möjligheten till att låna ut en bil till Magnus. Han behöver övertygas om att Tesla är bäst. Han har idag ett par Audi och en gammal Porsche. Det känns som om han skall köra vinterrally uppe i Finland med Tesla-bilar så behöver han träna lite innan. Tyvärr så var det bästa som erbjudes en halvtimmes provrunda. Inga rallysvängar där inte…

Han får prova vitnos som är bakhjulsdriven men det är en början innan 4-hjularna skall köras!

IMG_2687

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: