Jultomten äntrar min Tesla!

Lillasyster gapskrattade då jag startade igång tomteläget på Vitnos och informerade inte barnen utan när de kom ut vid nästa tillfälle så var tomten framme. Det visade sig att mitt påskägg som jag valt hängde kvar efter att jag stannat och parkerat bilen. Kanske bra men just påskäggen tror jag nog skall släckas mellan starterna.

Det är väldigt lätt att starta detta påskägg. Tryck på Tesla ikonen uppe i mitten av stora skärmen. Dra ner övre kanten så dyker dina val upp. Du startar tomten genom att trycka på den glänsande renen.

Det roliga här är inte ikonen isig utan att julmusiken uppkommer och att blinkers byts ut mot bjällror. Lite trevligt och annorlunda!

hohoho

Notera också att du kan berätta för bilen att du vill starta julmusiken genom att trycka på ljudtalarknappen uppe höger på ratten och ljuda ”Ho Ho Ho” då startar detta påskägg. Vill du avsluta så gör du samma sak eller går tillbaka till Tesla märket och väljer renen.

IMG_2589

Det är bara Tesla som kan skapa något så här tokigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: