Ansöka om ladda-hemma-stöd!

##STÖD FÖRSVANN 1/1/2019 ##

Dags att ansöka om bidrag från Naturvårsverket för laddstationen! Länk till bidraget för privatpersoner under tidsperioden 2018-2020 ligger här:

naturvardsverket.se/ladda-bilen-hemma

Kriterierna är tydliga. Man behöver en elektriker med F-skattesedel och kvitton på köp av laddare och installationen. Jordfelsbrytare måste vara kopplad till de 3 faserna så laddningen skiljer sig från resten av husets jordfel om detta skulle uppstå!

Enklaste sättet att ansöka är att logga på med mobilt bank-id direkt på länken ovan. Fyll i dina uppgifter och bifoga dina kopior:

Installationsuppgifter till Naturvårdsverket

Nu är frågan om hur mycket bidrag man kan få. Hoppas på 10 kSEK då detta är max för en installation. Detta skulle innebära ungefär 50% av den totala kostnaden. Om det fungerar som jag hoppas så skall det komma in 10k lagom till Jul!

Paus i 30 minuter!

Nu fick jag info på Kivra från Naturvårsverket. Beviljad utbetalning på 10000 kr. Notera att det är lördag idag då jag skriver ihop detta. Det verkar som om man fyller i formuläret och parametrarna är ”rätt” ifyllda så får man bidrag på hela beloppet. Så nu fick jag en bekräftelse på hela beloppet och att det skall betalas ut inom 10 arbetsdagar. Då blir det innan jul. Det blir också pengar in innan fakturorna skall betalas så det var lysande…

Tack Naturvårdsverket för ert snabba stöd!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: