Instruktionsfilmer – Lära känna din Tesla model S!

You Tube är ett fantastisk ställe att gräva upp information. Jag har hittat några riktigt bra länkar som ni måste testa. Den första är en imponerande animering över bilen och hela dess uppbyggnad. Filmen visar på allt det fysiska som man annars har svårt att tränga in i, som tex batteriets uppbyggnad. (10.23 min)

Animerad beskrivning av Tesla model S 2018

Film: How does an Electric Car work? | Tesla model S

Batteri är viktigt för oss elbilsentusiaster. Ben Sullins har funderat mycket på batteripack och statistik kring användningen av batteri. Han visar lite intressanta kurvor som han vänder och vrider på också i denna film. Han hävdar att batteriet kommer vara för evigt! Hoppas det! (5.53 min)

Batteri varar för evigt - 25 år

Film: Tesla Batteries Last Forever (Basically) av Ben Sullins

Nästa film som jag hittat är Teslas egna introduktionsvideo för köpare och användare av Tesla model S. Denna film använde jag som ett krav i familjen innan man fick köra bilen. En kvarts introduktion, hur man använder nyckeln, öppnar bilen, överblick och hur man startar och kör. Perfekt för nybörjare eller innan första gången du kör en Tesla model S. (16.06 min)

Tesla model S owners manual

Film: Tesla owners manual for model S – VIDEO WALKTHROUGH +3D

Naturligtvis finns det mer att hämta på nätet. Jag har ”TeslaBjörn” som en av mina bloggfavoriter. En entusiast uti fingerspetsarna. Det finns en hel hög amerikaner och en ”Rich rebuilds” som bygger egna bilar från trasiga vrak och bilar som blivit översvämmade i oväder.

Teslanördar finns det överallt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: